Ajankohtaista

 • Tuotekassit ja kotiinkuljetus korona-aikana

  Olemme normaalisti avoinna. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja pidämme yllä tehostettua hygieniatasoa kahvilassa. Huomaattehan, että olemme ottaneet käyttöön tilanteen ajaksi myös kotiinkuljetuspalvelun. Yli 20€ ostokset voi tilata veloituksetta Säynätsalon ja Kinkomaan alueelle. Muualle sovitusti. Toimituspäivät Ma, Ke ja Pe. Nyt saatavilla myös uudet tuotekassit, jotka tilattavissa ennakkoon seuraavalle päivälle. Tuotekassit noudettavissa päivittäin kahvilalta tai kuljetuspalvelun kautta (ma, ke, pe). Leipäkassi: Saaristolaisleipä ja kaksi vaaleaa leipää 10€ Herkkukassi: pullaa ja munkkeja 10€ Sekakassi: Vaalea leipä ja pullaa 10€ Välipalapaketti: Täytetty croissant, päivän makea ja mehu 6€ Toivomme luonnollisesti, että tullessasi kahvilaan pidät huolta käsienpesusta ja tulet paikalle vain terveenä. Kiitos!
 • Ystävänpäivä viikolla poikkeusaukioloajat

  Olemme avoinna viikolla 7 seuraavasti: Ma-To 8-12 Pe 8-16 LA 10-15 Ystävänpäivänä myynnissä myös ihana ystävänpäivä leivos.
 • Joulunajan poikkeusaukioloajat

  Itsenäisyyspäivä 6.12. ja 7.12. SULJETTU 23.12. tilaustuotteiden nouto klo. 8-12 24.-29.12. SULJETTU 1.1. SULJETTU 6.1. SULJETTU
 • Uudet aukioloajat

  Hei kaikki! Lokakuu toi mukanaa uudet aukioloajat. Jatkossa palvelemme teitä Ma-Pe klo.8-16 ja La klo.10-15. Tervetuloa kahvittelemaan ja noutamaan maukkaan leivonnaiset ja leivät kotiin viemisiksi!
 • Olemme siirtyneet talven aukioloaikoihin

  Kesän päättäjäisiä vietettiin syyskuisena viikonloppuna. Tämä tarkoittaa sitä, että syksy tuo tulleessaan talven aukioloajat. Jatkossa palvelemme teitä: MA 8-17 LA 10-15 Nähdään Kunnantalon Kahvilalla!