Ajankohtaista

 • Joulutuotteet tilattavissa 19.12. asti

  Joulun ajan tuotteet tilattavissa. Tilaathan tuotteet 19.12. mennessä. Noutopäivät ovat 22.12. ja 23.12. Ole rohkeasti yhteydessä, jos jokin askarruttaa. Tilauksen voit tehdä kahvilalla, puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@aabakery.fi. Joulun tilaustuotelomake
 • Town Hall Café & Bakery Avajaiset 4.8.2018

  Vihdoin on tullut se aika, että voin ilolla kutsua teidät kaikki Kahvila-Leipomon avajaisiin Säynätsalon Kunnantalolle. Town Hall Café & Bakery on AaBakeryn luotsaama kahvila, jonka yhteydessä leipomoni toimii. Tervetuloa avajaisiin 4.8. kello 10-15. Sen jälkeen olemme avoinna päivittäin, ympäri vuoden (sunnuntait suljettu kesäkauden ulkouolella). Tämä on unelma, joka käy toteen. Toivotan kaikki tervetulleeksi tutustumaan, ihastumaan ja mikä parasta – olemaan osa tätä kaikkea!
 • Tarjoilut kesän juhliin!

  Kesä näkyy jo myös juhlatarjoiluissa. Kerro toiveesi, niin toteutetaan unelmasi. Tilaa tarjoilut juhliin tai vaikka työpaikan kahvipöytään asiakaspalvelu@aabakery.fi.
 • Jokainen äiti ansaitsee hemmottelua!

  Ensi vuonna AaBakeryn äitienpäiväkakut helposti saatavissa Kunnantalon Kahvilasta Säynätsalosta. Sitä ennnen, nautitaan tästä päivästä ja aurinkoisesta säästä.