Leipomo

Näin voit tilata meiltä

Voit tilata herkkuja juhliiin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin paikan päällä kahvilassamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Suurimman osa tuotteistamme voimme toimittaa 2-3 arkipäivän sisällä tilauksesta.
Aina kannattaa kysyä, jos vaikka jo huomiseksi tarvitset yllätyskakun!

 

Leipuri-kondiittori Hannele Aapakari-Keinonen

Haluan omalta osaltani olla luomassa kulttuuria, joka kielii vanhaa aikaa, kun aamulla haetaan tuoreet tuotteet suoraan leipomosta. Leivät ja pullat pakataan paperipussiin ja nautitaan aitoina makuina. Haluan tarjota puhtaista raaka-aineista valmistettuja lähituotteita.

Rakastan luontoa todella paljon, ja se näkyykin tuotteissani. Erilaisten kakkujen suunnittelu ja makuparien löytäminen on intohimoni ja haluan käyttää kotimaisia marjoja tuotteissani mahdollisimman paljon ja monipuolisesti.  Näin yhdistyvät minulle kaksi tärkeää asiaa leipominen ja luonto. Se, että saan tarjota AaBakeryn kautta nämä kaksi asiaa myös asiakkailleni on suuri ilo.

Arvostan perinteistä konditoriaa ja haen inspiraatiota eurooppalaisesta konditoriasta. Ihailen vanhoja saksalaisia kondiittorimestareita.  Perinteinen konditoria näkyy tuotteissani esimerkiksi niin, että pullat leivotaan voihin ja kakuissa käytetään aitoa kermaa. Haluan, että tuotteissani näkyy käsityön leima.

Kaiken perusta on tyytyväisen asiakaan hymy. Ja ne ONNENMURUSET kun pulla on hyvää…