Ajankohtaista

 • Kesän aukioloajat 1.6. alkaen

  Kun hallitus alkaa purkaa koronan vuoksi tehtyjä rajoituksia, pääsemme mekin taas tarjoamaan teille palveluitamme laajemmin. Kesänkuun alkuun asti mennään rajoitusten mukaan kaikkien turvallisuus taaten. Eli kahvilalta saa normaalisti tuotteita mukaan noudettuna tai kotiinkuljetuspalevelulla. 1.6. Alkaen kesän aukioloajat ovat: Ma-Pe 8-17 / La 10-16 / Su 11-16. Silloin pääsemme avaamaan kahvilamme ja terassin normaalisti. Huomioden annettu rajoitus yhtäaikaisesta asiakasmäärästä tiloissamme. Odotamme jo kovasti, että pääsemme laittamaan kukat pöytään ja kahvia porisemaan. Ihanaa nähdä teitä jälleen meillä naustiskelemassa tuotteistamme! Tervetuloa!
 • Korona-ajan aukioloajat

  Hei rakkaat asiakkaamme! Olemme nyt koronatilanteen vuoksi supistaneet aukioloaikamme ja tällä hetkellä tuotteet vain mukaan noudettuna. Herkkuja saa silti joka arkipäivä ja toivommekin, että kurjasta tilanteesta huolimatta voimme tuoda niiden muodossa iloa elämään. MA-PE 9-13
 • Tuotekassit ja kotiinkuljetus korona-aikana

  Olemme normaalisti avoinna. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja pidämme yllä tehostettua hygieniatasoa kahvilassa. Huomaattehan, että olemme ottaneet käyttöön tilanteen ajaksi myös kotiinkuljetuspalvelun. Yli 20€ ostokset voi tilata veloituksetta Säynätsalon ja Kinkomaan alueelle. Muualle sovitusti. Toimituspäivät Ma, Ke ja Pe. Nyt saatavilla myös uudet tuotekassit, jotka tilattavissa ennakkoon seuraavalle päivälle. Tuotekassit noudettavissa päivittäin kahvilalta tai kuljetuspalvelun kautta (ma, ke, pe). Leipäkassi: Saaristolaisleipä ja kaksi vaaleaa leipää 10€ Herkkukassi: pullaa ja munkkeja 10€ Sekakassi: Vaalea leipä ja pullaa 10€ Välipalapaketti: Täytetty croissant, päivän makea ja mehu 6€ Toivomme luonnollisesti, että tullessasi kahvilaan pidät huolta käsienpesusta ja tulet paikalle vain terveenä. Kiitos!
 • Ystävänpäivä viikolla poikkeusaukioloajat

  Olemme avoinna viikolla 7 seuraavasti: Ma-To 8-12 Pe 8-16 LA 10-15 Ystävänpäivänä myynnissä myös ihana ystävänpäivä leivos.
 • Joulunajan poikkeusaukioloajat

  Itsenäisyyspäivä 6.12. ja 7.12. SULJETTU 23.12. tilaustuotteiden nouto klo. 8-12 24.-29.12. SULJETTU 1.1. SULJETTU 6.1. SULJETTU